Gročanska, novogradnja, bez provizije

Šifra nekretnine : 1699

Prodaja 172.594 € - Stan
86 m23.0 SobeCG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst Ulica: Gročanska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2020 

Nova gradnja, ispod Crvenog Krsta. Odlična lokacija. Proveren investitor, uredna dokumentacija.
U ponudi su dva identična stana, sastoje se od: ulaznog hodnika, trpezarije i dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje, tri spavaće sobe, jedna sa izlazom na drugu terasu, kupatila i toaleta. Nalaze se na 1. i 6. spratu.
Kvalitetniji materijali i oprema: hrastov parket I klase, unutrašnja keramika i protivklizna keramika na terasama je renomiranih stranih proizvođača. Hlađenje će se vršiti pomoću split sistema, dok je grejanje daljinsko, po potrošnji.
Postoji mogućnost kupovine garažnih mesta u tri nivoa ispod zemlje, po ceni od 10.000-13.000e + PDV (20%) u zavisnosti od dinamike plaćanja i nivoa. Stanare objekta auto lift vodi direktno do nivoa -3 i -2 dok je pristup nivou -1 organizovan putem rampe. Garaže su opremljene najsavremenijom opremom sa detektorima za gas i dojavu požara.
Postoji opcija promene cene stana u skladu sa dinamikom plaćanja. Očekivani završetak radova je 31.12.2021. godine.
1.830 € + PDV (10%) pod uslovom da kupac u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji isplati 75% ukupne cene stana, 15% u roku od 6 meseci od dana overe Ugovora o kupoprodaji, a preostalih 10% u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta.
1.930,00 € + PDV (10%) pod uslovom da kupac u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji isplati 25% ukupne cene stana, 70% ukupne cene stana isplati u jednakim mesečnim ratama do 30.11.2021.god. i preostalih 5% ukupne cene stana isplati u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta.

BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! ,

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • UREĐAJI:Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Satelitska TV

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar, Gospodara Vučića, u izgradnji, LUX, PDV, BEZ PROVIZIJE

4.0 | 88m2 | 192.544 €
Prvoklasan i luksuzan objekat u izgradnji sa funkcionalnim stanovima različitih struktura. Visok kvalitet završnih radova, hrastov parket prve klase, aluminijumska stolarija sa troslojnim staklom, centralno grejanje sa kalorimetrima - po potrošnji, keramika i sanitarije prve klase, uvozne. Renomiran i pouzdan investitor sa velikim brojem referenci. Raspored prostorija : ulazni hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojen spavaći blok, tri spavaće sobe, kupatilo, terasa. Rok završetka izgradnje : jul 2021. Cene sa iskazanim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Kupovina garažnih mesta uz doplatu, po ceni od 15.000 EUR. Bez posredničke nadoknade za kupce. ,
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar, Gospodara Vučića, u izgradnji, LUX, PDV, BEZ PROVIZIJE

3.0 | 62m2 | 148.800 €
Prvoklasan i luksuzan objekat u izgradnji sa funkcionalnim stanovima različitih struktura. Visok kvalitet završnih radova, hrastov parket prve klase, aluminijumska stolarija sa troslojnim staklom, centralno grejanje sa kalorimetrima - po potrošnji, keramika i sanitarije prve klase, uvozne. Renomiran i pouzdan investitor sa velikim brojem referenci. Raspored prostorija : ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, dve terase. Rok završetka izgradnje : jul 2021. Cene se kreću od 2.200 do 2.400 eur/m2 sa iskazanim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Kupovina garažnih mesta uz doplatu, po ceni od 15.000 EUR. Bez posredničke nadoknade za kupce. ,
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Gospodara Vučića, u izgradnji, lux, PDV, funkcionalan

2.5 | 64m2 | 136.959 €
Prodaja luksuznih stanova u izgradnji na odličnoj lokaciji. Raspored prostorija : ulazni hodnik, toalet, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, degažman, kupatilo, lođa. Identičan stan postoji i na etaži I sprata. Vrhunski kvalitet gradnje, hrastov parket prve klase, granitna keramika, Geberiti u kupatilima, Bosal ulazna vrata, PVC stolarija, aluminijumske roletne sa elektro podizačima. Etažno grejanje. Inverter klime. Dokumentacija uredna : pravosnažna građevinska dozvola, prijava radova. Mogućnost kupovine garažnih mesta po ceni od 9.600 eur sa PDV-om. Klasičan ulaz u garažu, širina 3,5m. Iskazana cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Rok završetka izgradnje : oktobar 2021. godine. Posrednička nadoknada : 2%. ,
Detaljnije