BW Lumia, trostrano orijentisan, useljivo ove godine

Šifra nekretnine : 1941

Prodaja 470.888 € - Stan
122 m24.0 SobeCG VIII/IX  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona novogradnja Telefonskih linija: 1 

BW Lumia useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.850e/m2 sa PDV-om. Stan se nalazi na VIII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Stan je trostrano orijentisan, ka gradu, ka Kalemegdanu i ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu.

Rok završetka izgradnje 2024. godina.

Bez posredničke nadoknade za kupce

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Nadogradnja
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW Sole, pogled na park, odmah useljiv

4.0 | 104m2 | 475.000 €
U zgradi BW Sole nudimo veliki četvorosoban stan na 12. spratu. Pogled na park. Stan se sastoji od: dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, tri spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase sa izuzetno lepim pogledom na park između zgrada Scala, Sole i Libera, kao i na grad. Lep raspored, odlicna pozicija u naselju, između parka i reke. Uz stan se može kupiti i garažno mesto po ceni od 25.000 EUR. Direktan pogled na prelepo uređeni Savski park, BW Sole svojim stanarima nudi jedinstven skup ekskluzivnih sadržaja. Bilo da tražite vrhunske brendove, gastronomske specijalitete, prijatan ambijent za druženje uz kafu ili zabavu za celu porodicu, sve se nalazi odmah iza ugla. Izvanredni pogledi, obilje prirodnog svetla i protok svežeg vazduha samo su neke od dodatnih vrednosti koje život u Belgrade Waterfront-u pruža. U ovoj prodaji zastupamo privatnog vlasnika, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Nika, pogled na Apollo kompleks

4.0 | 111m2 | 463.888 €
Zgrada BW Nika, prestižnog naselja Belgrade Waterfront, idealna je za život ispunjen zelenilom i mirom koji pruža blizina reke i parkova. Nudimo odličan stan na 16. spratu sa pogledom ka gradu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i direktim izlazom na prostranu terasu, spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Stan je vrlo prostran, svetao i funkcionalan. Odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu, Izaberite život u savršenoj formi na korak od najmodernijeg sportskog centra BW Apollo sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Sensa, ugaona pozicija, odlična prilika

4.0 | 125m2 | 455.888 €
Zgrada Sensa, Beograd na vodi. Veliki i prostran stan na VI spratu, odlična ponuda. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, direktnog izlaza na terasu, dve spavaće sobe, vešernice, toaleta, wc-a, ostave, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. BW Sensa se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Zgrada je pozicionirana u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima. Elements kompleks predstavlja mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije, ukratko - sve najbolje od savremenog života u metropoli. Kompleks se sastoji iz zgrada “razbijenih” na više blokova, koji stvaraju upečatljivu scenu sa pogledom na staro urbano jezgro. Završetak radova je predviđen za 2025. godinu. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 23.400,00e. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce. Bez posredničke nadoknade za klijente Property Broker agencije!
Detaljnije