BW Sensa, ugaona pozicija, odlična prilika

Šifra nekretnine : 2063

Prodaja 455.888 € - Stan
125 m24.0 SobeCG VI/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Savska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

Zgrada Sensa, Beograd na vodi. Veliki i prostran stan na VI spratu, odlična ponuda.
Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, direktnog izlaza na terasu, dve spavaće sobe, vešernice, toaleta, wc-a, ostave, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom.

BW Sensa se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Zgrada je pozicionirana u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima. Elements kompleks predstavlja mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije, ukratko - sve najbolje od savremenog života u metropoli. Kompleks se sastoji iz zgrada “razbijenih” na više blokova, koji stvaraju upečatljivu scenu sa pogledom na staro urbano jezgro.

Završetak radova je predviđen za 2025. godinu.
Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 23.400,00e.

Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce.
Bez posredničke nadoknade za klijente Property Broker agencije!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentDarka Nedović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW Quartet 1, orjentisan ka Savskom parku, useljivo ove godine

4.0 | 119m2 | 455.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 1. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe , dva kupatila, garderobera i vešernice. Terasa ima pogled na Savski park. Odlična ponuda, vrlo lep i funkcionalan stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Uskoro useljiv, planirani rok za završetak radova je kraj ove godine. Mogućnost povrata PDV-a za kupce prvog stana, u skladu sa zakonom RS. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Lumia, pogled na park, useljivo ove godine

4.0 | 121m2 | 452.888 €
Useljivo ove godine, odlična cena, BW Lumia pozicija pored Savskog parka. Stan se nalazi na 6. spratu i sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave i master spavaće sobe sa garderoberom i prostranim master kupatilom. Stan ima ugaonu poziciju, dvostrano je orijentisan, ka kalemegdanu i ka reci sa pogledom na Savski park. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji Kula, TC Galerija, Sava Promenada. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Beograd na vodi stanovi, bez posredničke nadoknade za kupce.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Quartet 4, bez provizije, useljivo do kraja 2024.

4.0 | 115m2 | 450.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 8.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije