Terazije, odmah useljiv, strogi centar grada

Šifra nekretnine : 2945

Izdavanje 4.560 € - Poslovni prostor
380 m2CG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Terazije Ulica: Terazije standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

U ponudi prostor u strogom centru grada. Sastoji od prostora organizovanog kao open space kancelarija, ostave, kuhinje od 13m2, četiri mokra čvora. Prostor je kompletno renoviran, elektroinstalcije su nove, kao i podovi i rasveta.
Cena prostora je 12e/m2+PDV. Service charge iznosi 2-3e/m2.
Odlična lokacija, prostran i svetao prostor u veoma kvalitetnoj poslovnoj zgradi sa dva lifta, recepcijom, na odličnoj lokaciji. Video nadzor, obezbeđenje 24/7.

Posrednička nadoknada iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Alarm,
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Terazije, odmah useljiv, strogi centar grada

178m2 | 2.136 €
U ponudi prostor u strogom centru grada. Sastoji od prostora organizovanog kao open space kancelarija, jedne izdvojene kancelarije kao i ostave, kuhinje, dva mokra čvora. Cena prostora je 12e/m2+PDV. Service charge iznosi 2-3e/m2. Odlična lokacija, prostran i svetao prostor u veoma kvalitetnoj poslovnoj zgradi sa liftom, recepcijom na odličnoj lokaciji. Video nadzor, obezbeđenje 24/7. Posrednička nadoknada iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Terazije, strogi centar, odmah useljiv

140m2 | 1.680 €
U ponudi poslovni prostor u strogom centru grada. Prostor se nalazi na mezaninu i sastoji se od pet kancelarija, prostorije koja može služiti kao recepcija, ostave, kuhinje, arhiva i dva mokra čvora. Cena prostora iznosi 12eura/m2+PDV, a service charge je 2-3 eura/m2. Izuzetno dobar raspored prostorija, svetao i funkcionalan prostor na odličnoj lokaciji. Video nadzor, Obezbeđenje 24/7. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Terazije, odmah useljiv, centar grada

77m2 | 1.080 €
U ponudi prostor u strogom centru grada. Prostor se sastoji od četiri kancelarije, ostave, dok se mokri čvor nalazi van poslovnog prostora. Cena prostora je 14e/m2+PDV. Service charge iznosi 2-3e/m2. Odlična lokacija, prostran i svetao prostor u veoma kvalitetnoj poslovnoj zgradi sa liftom, recepcijom na odličnoj lokaciji. Video nadzor, Obezbeđenje 24/7. Posrednička nadoknada iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.
Detaljnije