O nama

Ovde nećete pročitati bajku o tome kako smo mi "najbolji, vodeći, najveći" posrednici na tržištu, ili kako smo želeli da postanemo " brokeri za nekretnine " još kao deca.

Želeli bismo sasvim iskreno reći ko smo i kako radimo da bismo vama pružili posebnu uslugu.

Za početak, Property Broker je agencija za posredovanje i upravljanje u nekretninama.

Sebe vidimo kao pružaoca usluga za klijente koji žele i sa pravom očekuju najbolju uslugu. Sa savremenom infrastrukturom i profesionalnim saradnicima u mogućnosti smo da pružimo ovaj servis. Dovoljno smo veliki da možemo obezbediti potrebna sredstva čak i u kompleksnim zadacima, ali u isto vreme dovoljno mali da možemo biti posvećeni klijentu uz efikasnu, ličnu i ozbiljnu pomoć.

Dugogodišnje iskustvo i sistemsko poznavanje tržišta nam omogućavaju da vam ponudimo adekvatna rešenja bilo da prodajete, kupujete ili iznajmljujete prostor. Potpunu pravnu sigurnost obezbeđujemo kroz detaljnu proveru i kontrolu dokumentacije od strane našeg pravnog tima.

Ponosni smo što smo član Grupacije posrednika u prometu nekretnina pri Privrednoj komori Srbije. Smatramo to pohvalom dosadašnjeg rada I obavezom prema našem budućem radu.

Property Broker nudi I sve usluge "oko nekretnina", imamo sveobuhvatnu ekspertizu i iskustvo u svim važnim dopunskim područjima u oblasti nekretnina, posebno u pravnim pitanjima, administrativnim oblastima, adaptaciji, i još mnogo toga…

Želimo da svojim klijentima ponudimo brzu, iskrenu, ozbiljnu i individualnu uslugu. Radimo efikasno i fleksibilno kako to zahteva situacija, čak rano ujutro ili kasno noću - jer je vaše zadovoljstvo i najbolje moguće posredovanje oko vaše imovine naš cilj.

Baš kao što je svaka nekretnina jedinstvena, takve su i potrebe vlasnika koji stoje iza imovine. Stoga nam je potrebno malo vremena da upoznamo vaše ciljeve i očekivanja, a zatim vam ponudimo tačno prilagođenu uslugu koju tražite. Bilo da je to konkretna prezentacija kupcima ili zakupcima, neobičan specijalni zadatak ili poseban vremenski pritisak - imamo pravo rešenje za vas.

Vidimo sebe kao vašeg pružaoca usluga, vašeg konsultanta, vašeg brokera, tako da nas možete s pravom nazvati "Moj Property Broker".

Znamo I sve trikove struke, ali ih ne koristimo. Stoga se možete osloniti na nas da vam pružimo kvalitetnu i direktnu procenu i iskreno vam govorimo o svim okolnostima posredovanja, kako o mogućnostima tako I o rizicima.

S poštovanjem,
PROPERTY BROKER

Nagrada Silver Broker agency kompanije "Beograd na vodi doo" za proteklu godinu pripala je našem timu koji je u prethodnih 365 dana imao izazovan zadatak sa ciljem da stavi osmeh na lica naših novih komšija u najatraktivnijem delu srpske prestonice! Četvrtu godinu zaredom u samom vrhu po uspešnosti, na jednom od prva tri mesta. Jedini smo u Srbiji sa takvim rezultatom, konstantno u samom vrhu četiri godine uzastopno. Dobili smo nagradu za Silver prodavca 2021, u najvećoj borbi do sada. Izuzetna, stvarno neočekivana konkurencija doprinela je da ovu nagradu vrednujemo drugačije od dosadašnjih. Ponosni na uspeh, spremni na nove pobede. Već sledećeg jutra počeli smo borbu za 2022-u, nema opuštanja.

Poverenje smo uzvratili poverenjem i na taj način našim kupcima bili podrška tokom planiranja, analize i kupovine nekretnina koje su kvalitetne po svim kriterijumima.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i podršci, nastojaćemo da zajedno slavimo Vaše uspehe!

Vaš Property Broker tim